Makulátlan tisztaság otthonában könnyedén

takarítógép kölcsönzés budapest

Szeretné, ha otthona ragyogna a tisztaságtól?

Szőnyegeit, ülőgarnitúráit, ágybetéteit könnyedén, hatékonyan takaríthatja egyetlen gép segítségével. Kárpittisztítógép bérlés Budapest összes kerületében a Richárd Gépkölcsönzőtől! Házhoz visszük a kívánt gépet, Önnek semmi dolga nincs a szállítással.

Ha kárpittisztítógépet használ a takarításhoz, biztos lehet benne, hogy bútorai, szőnyegei nemcsak tiszták, de jó illatúak is lesznek.

A gép nem csupán tisztít, hanem fertőtlenít is, így kisgyermekes vagy kisállatot tartó családokhoz kimondottan ajánlott, ugyanis csökkenti az allergiás megbetegedések esélyét is. A vizes porszívót használhatja a szőnyegtisztítás mellett autókárpit-, matrac-, és bútor kárpittisztításra is. A géppel rengeteg időt és pénzt spórolhat. Egy ilyen kárpittisztítógép egy átlagos háztartás számára nagy kiadást jelentene, ráadásul nem is minden nap van nagytakarítás, éppen ezért jobban megéri alkalmanként bérelni egyet. A gépet akár 24 órán keresztül üzemeltetheti.

A kölcsönzés menete egyszerű: Ön felhív minket, megbeszéljük az időpontot és a címet, mi pedig eszerint házhoz is visszük a takarítógépet az adott napon.

Önnek egy lépést sem kell tennie! Kárpittisztítógép bérlés Budapest bármely kerületében lehetséges, háztartási, irodai, céges takarításhoz is – alacsony árakkal, kedvező házhozszállítással a Richárd Gépkölcsönzőből.