Banktech Safe 25 éve védi értékeit

bútorszéf

A bútorszéf megnevezés némileg félrevezető, ugyanis a német Möbeltresor szó nyersfordítása.

A bútorszéf illeszthető bútorba, állhat szabadon, azonban fontos tudni, hogy nem ajánlott kizárólag egy bútorhoz rögzíteni; a bútorszéf funkcióját csak akor látja el maradéktalanul, ha az azt tároló bútor mellett egyidejűleg a falhoz vagy a betonhoz is rögzítve van, ugyanis a biztosító társaságok általában 500 kilogramm feszítő erőnek ellenálló rögzítést követelnek meg. Riasztóval kiegészülve a biztosítási értékhatár a duplájára emelkedik.

Felmerülhet a kérdés, mikor ajánlott bútorszéfet választani a nagyobb páncélszekrények helyett?

Viszonylag alacsony biztosítási értékhatárral rendelkező vagyontárgyak vagy bizalmas iratok biztonságos tárolására kiválóan alkalmasak, akár otthonába, akár irodájába. A Banktech Safe Kft. webáruházában remek ár/érték aránnyal rendelkező bútorszéfek között válogathat.

Léteznek kulcsos zárral, elektronikus számzárral, mechanikus tárcsás számzárral vagy ezek kombinációjával ellátott bútorszéfek is, amik között csupán kényelembeli eltérések vannak, biztonságtechnikai szempontból nincs különbség a különböző zártípusok között, bár érdemes megjegyezni, hogy a kulcsos zárak esetén számolni kell a kulcs elvesztésével vagy eltörésével járó kellemetlenségekkel.   Ha segítségre van szüksége a választáshoz, kérje a Banktech Safe szakértőinek segítségét!