A karóra nem csak divatos kiegészítő

citizen karórák
Napjainkban, az okostelefonok és kütyük korszakában a karórákat inkább már csak divatból, kiegészítőként használjuk. Még mindig vannak persze olyan helyzetek, amikor nem tudunk vagy nem szabad telefont, okosórát vagy más eszközöket használnunk, például akár egy vizsgán. Ilyen esetekben vissza-visszatérünk a karórák eredeti funkciójához, sokszor pedig gyorsabb és egyszerűbb is ránézni a csuklónkra, mint elővenni a zsebünkből vagy táskából a telefont. A karóra tehát nem vesztette el a lényegét, de ma már rengeteg típus és stílus közül válogathatunk. Az egyik legismertebb márka a Citizen.

Az első Citizen karóra 1931-ben született, előtte csak zsebórát gyártottak.

A márka nevét Tokió akkori polgármestere adta, egyfajta üzenetet közvetítve: egy nap minden állampolgár számára legyen elérhető egy saját óra, mely akkor még luxuscikknek számított. Az álom teljesült. A Citizen karórák ma is minőséget képviselnek elérhető áron. Temérdek design és szín közül választhatunk, az órák szíja és az óratok anyaga, az óra működése, technológiája is többféle (pl. vannak rádiójel-vezértelt modellek).

A Diamond Óra-Ékszer webáruház széles Citizen karóra kínálattal rendelkezik,

amelyben mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Hétköznapi és elegáns, alkalmi, bőrszíjas és rozsdamentes acél karórák, nőknek és férfiaknak egyaránt. Fejezze ki Ön is egyéniségét egy tökéletes Citizen karórával!

Vélemény, hozzászólás?