IELTS Nyelvvizsga felkészítés sohasem volt még ilyen egyszerű

ielts nyelvvizsga

Az IELTS (International English Language Testing System) egy angol nyelvi teszt, ami jelenleg a legnépszerűbbnek számít a világon, évi két millió vizsgázóval. Az IELTS nyelvvizsgát jelenleg 140 országban fogadják el, vagyis gyakorlatilag az egész világon elfogadott a tudományos-, kormányzati- és munkáltatói szervezetek körében.

Az IELTS nyelvvizsga egy szintfelmérő,  nincs bukás vagy átmenés, mindenképpen jár bizonyítvány,

csupán az elért pontszám számít. Az osztályozás nullától kilenc pontig terjed, a vizsga különálló részeit külön pontozzák, majd a kapott pontokat átlagolják. Némi kontextusba helyezve: a magyar szerint egy 5.5 pontos vizsga középfokú nyelvvizsgával, még egy 7.5 pontos egy felsőfokú angol nyelvvizsgával ér fel.

Az IELTS Nyelvvizsga felkészítés sohasem volt még ilyen könnyen elérhető és egyszerű;

csak válaszd ki a számodra ideális tagsági opciót és regisztrálj, kevesebb, mint öt percedbe kerül, és máris kezdhetsz készülni a vizsgára! Korlátlan hozzáférés programunkhoz és azonnali hozzáférés új anyagainkhoz vár rád regisztrációd után, továbbá írásbeli és szóbeli visszajelzés kedvezményes áron. Magyarország elsőszámú IELTS nyelvvizsga felkészítő programja, több száz gyakorlattal és videóleckék sokaságával.

Az IELTS nyelvvizsgára való felkészülésben segítő tananyagot kizárólag angol nyelvterületen – Nagy-Brianniában és Ausztráliában – élő és tanító nyelvtanárok állították össze.