X

Találja meg otthonát Európa kulturális fővárosában

eladó pécsi lakások

Pécs a Dunántúl legnagyobb városa, sőt, egész Magyarországon csak négy nagyobb település létezik: Budapest, Debrecen, Miskolc és Szeged

. Az ország egyik leginkább pezsgő, változatos kultúrájú városáról van szó, ami arról is ismert, hogy 2010-ben elnyerte Európa kulturális fővárosának a címét Essennel és Isztambullal együtt. Ez a rendkívüli elismerés és cím további, óriási fejlesztéseket indított el a városban, számos modern bevásárlóközpont, irodaház és szálloda épült.

Ezen felül Pécs az Élhető Települések nemzetközi versenyén (The LivComAwards) saját kategóriájában második, illetve harmadik helyezést ért el 2007-ben és 2008-ban. A Pécsi Tudományegyetem nemzetközi hírű felsőoktatási intézmény, az országban az egyik legnagyobb, több, mint 21000 diákkal. Ezeket figyelembe véve egy kicsit sem meglepő, hogy a város ingatlanpiaca még az átlagosnál is gyorsabban pörög, pedig a lakások ára itt is rohamosan drágult az elmúlt 10 évben, és egyelőre nincs jele annak, hogy ez megáll vagy jelentősen lelassul a közeljövőben.

Ha a városba költöznénk és egy igazán jó pécsi eladó lakás megvásárlása a célunk, igencsak rajta kell tartanunk a szemünk a kínálaton. Az Ingatlanrobot.hu weboldalon erre lehetőségünk van, továbbá az elérhető szűrők segítségével lehetséges a különböző szempontok szerinti keresés, hogy a hirdetések böngészése minél egyszerűbb és átláthatóbb legyen. Az oldalon beállíthat hirdetésfigyelőt is, hogy egyetlen, Önt érdeklő pécsi eladó lakáshirdetéséről se maradjon le. Álmai otthonát talán már meg is hirdette valaki!

Nagy Gergő:
Related Post