Gázszerelőt vagy vízszerelőt keres?

gazprojekt logo

Hívjon minket, ha nem bízna semmit a véletlenre!

Manapság gyakran hallani, hogy Magyarországon jelentős szakemberhiány van, ezért nagyon sokan a pályán vannak olyanok is, akik nem rendelkeznek a megfelelő szaktudással, tapasztalattal vagy szakmai alázattal. Számos történetet hallani arról, hogy a megbízott gázszerelő vagy vízszerelő napokat késik, nem veszi fel a telefont, egyszerűen eltűnik, vagy alacsony színvonaltalan munkát végez.

Amennyiben semmiképpen nem akarja idejét és pénzét kontárokra vesztegetni, keresse a Gázproject kft-t! Mi több, mint húsz éves tapasztalatunk és szaktudásunk a garancia, hogy munkánkra nem lesz panasz, továbbá számunkra a megbízhatóság és a becsület mindennél fontosabb. Büszkén elmondhatjuk, hogy munkánk elismeréseként a Főgáz Zrt minősített partnercégéül választott minket. Ez finoman fogalmazva sem számít túl gyakorinak, hiszen az egész országban mindössze tíz darab ilyen partnercég van.

Gáz- és vízszerelésen kívül a tevékenységi körünkbe tartozik a kémények bélelése, kéményrendszerek építése, továbbá fűtési rendszerek tervezése, kivitelezése és üzembe helyezése.

Egy kazán cseréje, vagy a gázhálózat kiépítése nem csupán a szerelés fizikai részéből áll, mivel különböző engedélyek megszerzésére is szükség van. Amennyiben minket választ, Önnek az ügyintézéssel sem kell törődnie, mivel mi mindent elintézünk. Az engedélyezési folyamat elindításához minden fontos nyomtatványt rendelkezésére bocsátunk, majd amint a szolgáltatóval szerződést köt, már mindenről mi gondoskodunk.

Cégünk alapelve, hogy mindig, minden körülmények között a lehető legmagasabb színvonalú, teljes körű szolgáltatás nyújtására törekszünk. Számtalan olyan esetről tudunk beszámolni, amikor elvégeztünk egy olyan feladatot, amit más korábban feladott, vagy el sem mert vállalni. Az általunk üzembe helyezett eszközök gazdaságosan és hosszú ideig működnek, miközben működtetésük egyszerű és kényelmes. Végül fontos megjegyezni, hogy mi nem hagyunk hatalmas felfordulást magunk után, mivel a munkaterületet mindig kitakarítjuk, és az esetleges falsérüléseket a vakolat szintjéig kijavítjuk.