Egy jó alvás után a világ is szebb

Nottevit happy sleep

A mindennapi stressz könnyedén tönkreteheti az éjszakai alvást.

Ez egy ördögi kör, mivel a kevés, vagy rossz minőségű alvás további szorongást, ingerlékenységet, negatív hangulatot és stresszt eredményez. Az alvás minősége és a pszichés állapot között rendkívül szoros kapcsolat áll fenn, ezért kialvatlanul például kevésbé tudunk örülni a dolgoknak, érzelmileg kimerültek és kedvetlenek vagyunk. Tulajdonképpen az egész világot egy negatív szűrőn keresztül látjuk.

Lényeges megemlíteni azt is, hogy szervezetünk leginkább az éjszakai alvás során regenerálódik, emiatt az alváshiány többek között negatív hatással van immunrendszerünkre és bőrünk állapotára is.

A Nottevit Happy Sleep kapszula biztosítja a nyugodt éjszakákat, és az ebből következő, vidámabb nappalokat. Természetes, növényi összetevőinek köszönhetően a szintetikus altatókkal szemben nem okoz semmilyen függőséget. A Nottevit Happy Sleep kapszula egyik legfontosabb összetevője a perzsa sáfrány. Ezt a gyógynövényt már az ókori perzsák is alkalmazták teába keverve melankólia és levertség ellen.

A modern klinikai vizsgálatok tanúsága szerint ez annak köszönhető, hogy növeli az agyban felszabaduló szerotonin mennyiségét. A kapszulában található B6-vitamin a fáradtsággal veszi fel eredményesen a harcot. A B6-vitaminnal gyakran együtt alkalmazott magnézium az idegrendszer egészséges működéséhez járul hozzá. Adj egy esélyt te is a Nottevitnek, aludd végig nyugodtan az éjszakákat, és szabadulj meg a stressz negatív hatásaitól!