Vitaminok és ásványi anyagok egyetlen kapszulában

Vegnum

A szervezet megfelelő működéséhez elengedhetetlen vitaminok és ásványi anyagok utánpótlása egész évben rendkívül fontos, azonban különösen ősszel és télen kell rá figyelni, amikor jellemzően kevesebb zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk.

Emellett ráadásul kevesebb napfény is ér minket, ami a D-vitamin egyik legfontosabb forrása. Korábban széles körben elterjedt nézet volt, hogy naponta nagyjából 200 NE (nemzetközi egység) D-vitaminra van szüksége az emberi testnek, azonban ez mára elavultnak tekinthető. A tudomány jelenlegi állása szerint ez az érték inkább 2000 körül van.

A Vegnum Multi-D kapszula képes fedezni D-vitamin szükségletet, ami az immunrendszer normális működéséhez is elengedhetetlen.

A Vegnum Multi-D nem csupán egy egyszerű vitamin; tizennyolc különböző vitamin is megtalálható benne, azonban emellett 29 különböző gyümölcs, zöldség és egyéb növény kivonatát is tartalmazza. Mindez azért fér el egyetlen, apró kapszulában, mert a zöldségek és gyümölcsök víztartalma kiemelkedően magas, leggyakrabban 90-95% közötti, de a kivonatok koncentráltan tartalmazzák a mikrotápanyagokat, emiatt egészen kis helyet foglalnak.

A kapszula mindezek mellett antioxidánsokat is tartalmaz, amik a szervezet oxidatív stresszel szembeni védelméhez járulnak hozzá. Próbáld ki a Vegnum kapszulát teljesen kockázatmentesen, hiszen ha nem válna be, mi egy hónapon belül visszavesszük a terméket, és visszaadjuk az árát. A Vegnum ára egyébként sem magas, tehát elmondható, hogy a vitaminok és ásványi anyagok megfizethető forrásának számít. A kiszállításra is csupán egyetlen munkanapot kell várni, ami klubtagjaink számára ráadásul ingyenes.