Nem csak adóügyekben lehetünk a segítségére

adójogász

Ügyvédi irodánkat 2005-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy ügyfeleinknek megbízható és magas színvonalú jogi szolgáltatásokat és tanácsadást nyújtsunk.

Leginkább az adózással, illetve az adóellenőrzésekkel kapcsolatos ügyek megoldása a szakterületünk. Ezek közé tartoznak többek között az olyan adóellenőrzési esetek, mint például a vagyonosodási vizsgálat, a beragadt ÁFA, szerződések adójogi megítélése, jövedéki ügyek vagy felszámolás. A kapcsolattartása nyelve a magyar, azonban szükség esetén magas szintű angol jogi szaknyelven is ellátjuk feladatainkat.

Csapatunkban számos szakképzett adójogász található, akik jelentős része korábban óriási mennyiségű, releváns tapasztalatra tett szert az adóhatóság (NAV) különböző részlegeinél dolgozva, továbbá mindenkinél jobban ismerik annak belső működését.

Bár irodánk fő profilja az adótanácsadás és az adóellenőrzések folyamán történő jogi képviselet, klasszikus ügyvédi feladatok megoldásával is bátran hozzánk fordulhat.

Amennyiben büntetőügybe keveredett, egy büntetőjogász a segítségére lesz a hatóságokkal és a bírósággal szemben, mivel a folyamatosan változó jogszabályok és törvények rengetegében egy laikusnak gyakorlatilag nincs esélye eligazodni. Elengedhetetlen, hogy a védelem során rendelkezzünk kifinomult, jól átgondolt stratégiával, aminek megléte nagyon fontos már az eljárás legelejétől. Éppen ezért tanácsos jogi segítséget igénybe venni a lehető legkorábban. Már akkor fogadjon fel egy büntetőjogászt, amikor a neve felmerül egy büntetőeljárásban, mivel ha késlekedik, a védelem dolga nehezebb lesz, legrosszabb esetben a sikeres védekezés esélye is minimálisra csökken. A hatóságok az eljárások során gyakran tesznek fel zavarba ejtő keresztkérdéseket, de a büntetőjogász tapasztalatának és tudásának köszönhetően képes ezek kicselezésére.

Válassza Dr. Gaál András Ügyvédi irodáját, amennyiben szigorú etikai normák szerint működő, megbízható jogi szakértő szolgáltatásaira van szüksége. Előzetes telefonos egyeztetést követően kedden és csütörtökön 14 és 19 óra között fogadjuk tisztelt ügyfeleinket.