Gondolkodjon előre a nyárra: szereltessen klímát otthonába!

klímaszerelés

Az elmúlt években a nyár mind nagyobb hőséggel köszöntött be, ami sokszor már elviselhetetlen a lakásunkban is. A levegő gyakran éjszaka sem hűl le, melegben pedig nehéz jól aludni, ha egyáltalán sikerül.

Ha Önnek is elege van a hőségből, ideje beszereltetnie egy modern, kiváló teljesítményű klíma berendezést!

Az Ódor Klíma már több mint 20 éve végez klímaszerelést Hévíz és Keszthely vonzáskörzetében lakossági és közületi, vállalati ügyfelek részére is. Sokszor találkozunk olyan kéréssel, hogy szereljünk fel előre megvásárolt klíma készüléket. Az esetek igen magas százalékában laikusok által az internetről „akciósan” vagy „jó áron” megrendelt légkondiról van szó, amely egyáltalán nem optimális választás az adott helyiségbe. Az esetleges hibákról és a garancia nehézkes érvényesítéséről nem is beszélve. Ne essen ebbe a hibába, forduljon inkább az Ódor Klímához!

Szakembereink ingyen felmérést végeznek Önnél, ami semmilyen kötelezettséggel nem jár. Ha úgy dönt, minket választ, garantáltan nem fogunk csalódást okozni, mint ahogy az eddigi több mint 5000 ügyfélnek sem.

A split klímák egy beltéri és egy kültéri egységből állnak. Utóbbi tartalmazza a kompresszort, mely csendes működést tesz lehetővé.

Ha több helyiséget szeretne hűteni, tehát több készülékre is szükség van, a multi split kültéri egységek javasoltak. Ebben az esetben egy kültéri egységhez több beltéri egység csatlakozhat. A mai modern légkondicionálókban por- és pollenszűrők tisztítják meg a levegőt, kiszűrik a betegségeket okozó baktériumokat, vírusokat és más kártékony anyagokat. A szűrőket és a készüléket minden évben tisztítani kell, legjobb még a kánikulaszezon kezdete előtt, tavasszal.

A karbantartási és tisztítási feladatokkal is megbízhatja az Ódor Klíma szakembereit.Munkánkra és az általunk szerelt készülékekre teljeskörű garanciát vállalunk, melyet karbantartási szerződés kötése esetén akár 10 évre is kiterjesztünk. A tőlünk vásárolt klímakészülékek magyar beszállítótól származnak, akinek hivatalos partnerei vagyunk.

Korrekt és megbízható klímaszerelés Keszthely, Alsópáhok és Hévíz környékén az Ódor Klímával!