Több, mint három évtizede a költöztetésben

Bauer költöztetés

Egy költözés mindig hatalmas munka, de szerencsére nem kell egyedül belevágnod.

Költöztető cégből sok van, azonban olyanból, ami a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtja a lehető legalacsonyabb árak mellett, már nagyon kevés. De neked nem kell keresgélned, hiszen ha ezt olvasod, már meg is találtad a Bauer Tehert!

Cégünk immár több, mint harminc éve költöztet magas színvonalon, és hosszú évek óta a Siemens hivatalos költöztetőjének számít.

Mivel a költöztetés nem csupán az ingóságok egyik pontból a másikba történő fuvarozásából áll, teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Ez azt jelenti, hogy akár még a csomagolást is ránk bízhatod, mi profi módon becsomagoljuk minden holmidat, majd fel is címkézzük. Természetesen ez a szolgáltatásunk is teljesen rugalmas, így kérhető, hogy a munkát önállóan végezzük, de az is, hogy csak bizonyos helyiségek becsomagolását bízd ránk. Amennyiben magad végeznéd a csomagolást, akkor sem kell dobozok, fóliák és ragasztók után rohangálnod, hiszen mi kiviszünk neked minden szükséges eszközt, akár két héttel a költözés előtt is. A csomagolás a költöztetés alapdíjában történik, extra költség nélkül.

A bútorszerelésért szintén nem kell külön felárat fizetned, csupán a megszokott óradíjat.

Szétszereljük például a hálógarnitúrákat és szekrénysorokat, leszereljük a csillárokat, karnisokat és konyhabútorokat. A költöztetés szereléssel igen nagy munkának számít, ezért minden bútort csupán annyira szerelünk szét, amennyire szükséges, hogy biztonságosan elszállíthassuk. Egy nagy, nehéz bútort például mindenképpen érdemes szétszerelni, mivel szállításkor könnyedén deformálódhat némileg a nagy súly miatt, viszont gyakran elég csupán az ajtajait leszerelni egy szekrénynek, különösen, ha üveges vagy tükrös ajtóról van szó. Egy könnyű polcot pedig teljesen felesleges szétcsavarozni.

A szerelést nagyobb házak vagy irodák esetén mindenképpen érdemes legalább egy-két nappal a költözés előtt elvégezni, azonban ha kisebb lakásról és viszonylag kevés bútorról van szó, akár a teherautóra történő pakolás idején is ráér. Magas színvonalú, teljes körű szolgáltatásainkhoz korrekt árak is járnak, méghozzá rejtett költségek és apróbetűs részek nélkül. Győződj meg róla személyesen!