Megbízható vízvezeték szerelők Budapesten

vizvezetékszerelés

A lefolyók, wc-k és a mosogatók nem gyakran dugulnak el, azonban ha mégis, úgy tűnik, valahogy mindig hétvégén vagy ünnepnapon történik, vagyis a lehető legrosszabbkor.

Azonban amennyiben minket választ, nincs rossz alkalom, ugyanis mi bármikor megoldjuk problémáját, és elhárítjuk a dugulást.

Kaphatóak a boltokban duguláselhárító szerek, illetve létezik számos régi, házi praktika is, többnyire citromlé, szódabikarbóna, ecet, forró víz és ezek valamilyen kombinációjának felhasználásával, azonban ezek meglehetősen ritkán hatékonyak, akkor is leginkább csak enyhe, kezdődő dugulások esetében. Bár előfordul, hogy egy kisgyerek valamit a lefolyóba dug, vagy beleejtünk valamit, a dugulások az esetek döntő többségében nem az egyik pillanatról a másikra alakulnak ki, hanem mindig fokozatosan, előjeleket követően. Ilyen előjel például, ha a víz a megszokottnál lassabban folyik le, vagy bugyborékoló hangok mellett kellemetlen szagokat is észreveszünk.

Ha a problémától a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban kíván megszabadulni, hívjon minket!

A költségeket telefonon egyeztetjük, mivel a pontos ár a szükséges eszközöktől függ. Fontos egyeztetnünk a csőátmérőt, a helyszínt és a dugulás pontos mértékét illetően is, hogy a lehető legfelkészültebben érkezhessünk meg a helyszínre.

Mindig pontosan érkezünk, munkánk minőségére garanciát is vállalunk, nem hagyunk magunk után csatateret, és az előre megbeszélt ártól a későbbiekben sem térünk el. Nálunk nincsenek olyan extra költségek sem, mint például kiszállási díj, ünnepi vagy hétvégi felár, vagy méterdíj.

Vízvezeték szerelő Budapest területén talán sok van, azonban igazán korrekt, ráadásul profi eszközökkel rendelkező már sokkal kevesebb. A probléma pontos felméréséhez még kamerás csatornavizsgálatot is bevetünk, amennyiben a helyzet úgy kívánja.

Duguláselhárítás mellett számíthat ránk többek között sarokszelepek, csaptelepek, elzárók és szifonok cseréjében, illetve mosogatógép és mosógép bekötésében vagy új csőhálózat kiépítésében lakáson belül és kívül is.