Szépüljön alvás közben!

nottevit kapszula

Ha nem alszik jól és gyakran kialvatlan, az sajnos számos negatív következménnyel jár.

Nő a magas vérnyomás, a szívelégtelenség vagy az infarktus kialakulásának esélye, romlik a memória és a koncentrálóképesség, továbbá felborul az anyagcsere, ami elhízáshoz is vezethet. A rossz minőségű alvás a bőrön is nyomot hagy. Lássuk ennek okait! Ha az emberi szervezet nem jut elegendő alváshoz, nem tud éjjelente regenerálódni. A bőr ilyenkor kevesebb kollagént termel, ami elengedhetetlen a rugalmasságának fenntartásához. Ha rosszul alszol, szervezeted több kortizolt, vagyis stresszhormont termel, aminek hatására bőröd veszít feszességéből, rugalmasságából, emellett megereszkedhet. A szem alatti karikák látványosabbak lesznek, a ráncok mélyülnek. Ahhoz, hogy bőröd éjjel, alvás közben regenerálódhasson, tehát szükség van a kielégítő alvásra.

Ennek elérésében segít a Nottevit Beauty Sleep kapszula! A Nottevit Beauty Sleep kapszula nem csupán az alvásban segít, hanem nyolc különböző értékes bőrtápláló összetevője segítségével belülről táplálja a bőrt minden éjjel. Az összetevők mindegyike természetesen garantáltan kifogástalan minőséget képvisel, és teljes mértékben természetes. A pihentető alvást és stresszoldást segítő kapszulák semmilyen addikciót nem okoznak.

Napjainkban a szépségiparban a “beauty-from-within” irányvonal uralkodik, ami azt jelenti, hogy a bőrünk hosszú távú egészsége szempontjából alapvető tápanyagokat főleg szájon át érdemes bejuttatni a szervezetünkbe, mivel a bőr a hatóanyagokat csupán bizonyos mélységig engedi át. Ebbe a nézetbe remekül illeszkedik a Nottevit Beauty Sleep kapszula is. Bár használata mindenki számára ajánlott, főleg azoknak a hölgyeknek érhet aranyat, akik keveset vagy rosszul alszanak, és ennek hatásait már a tükörben is látják.

A Nottevit megnyerte a JOY Prix de Beauté közönségdíját az év szépségipari termékinnovációja kategóriában, és most te is 20% kedvezménnyel megvásárolhatod, ha a terméket ajánlod egy barátodnak. A Nottevit Beauty Sleep kapszula dobozát a sötétben, lámpa nélkül is könnyedén megtalálhatod sötétben fluoreszkáló dobozának köszönhetően.