Gyógyászati segédeszközök megbízható tárháza

omron vérnyomásmérő

Napjainkban a világháló segítségével már szinte mindent megtehetünk. Többek között befizethetjük a számlákat, rendelhetünk ebédet, bútorokat vehetünk, sőt, akár dolgozhatunk is otthonról, miért lenne kivétel éppen a patika?

Ma már akkor sem kell utazni és sorban állni, ha a gyógyszertárból kell valami.

Legyen szó gyógyhatású készítményekről, vény nélkül kapható gyógyszerekről, homeopátiás termékekről vagy gyógyászati segédeszközökről, az GyógyLine online patika áll rendelkezésre, tartózkodjon bárhol is az országban.

Amennyiben éppen betegség gyötri, vagy esetleg műtét után lábadozik, online gyógyszertárunk különösen hasznos lehet Ön számára. Immár több, mint egy évtizede működő webáruházunk a megbízható Gyógyhír Patikához tartozik. Több, mint ötezer különböző terméket kínálunk, és természetesen számos gyógyászati segédeszköz is található választékunkban, ami jó, ha minden háztartásban van otthon. Ilyen például a klinikailag minősített, automata felkaros vérnyomásmérő készülék. A könnyen kezelhető eszköz elemmel és adapterrel is működtethető. A kifogástalan minőségű vérnyomásmérőre alapból három év garanciát vállalunk, azonban két évenkénti kivizsgálás esetén a jótállás tíz évre növekszik.

A tyúkszem számtalan embert érintő kellemetlenség, azonban patikánkban kapható Salvequick tyúkszemtapasz rövid úton segít megszabadulni a fájdalmas bőrkeményedéstől. Egy kullancs eltávolító kanál is rendkívül hasznos gyógyászati segédeszköznek számít. Különösen túrázáskor, kiránduláskor vagy piknikezéskor érhet aranyat, ha van nálunk valami, ami a képes a vérrel teli kullancsokat fertőzés-mentesen, élve és gyötrés nélkül eltávolítani. Ez az orvostechnikai eszköz azért különösen hatékony, mert nem a kullancs testét szorítja meg, hanem az áldozat bőrére fejt ki a különleges hatást, aminek következtében a kullancs a kanál kávájába dől.

Termékkínálatunk állandóan megújul, így amit ma nem talál, holnap talán már megvásárolható! Akcióink is folyamatosan változnak, ezért is érdemes gyakran benézni hozzánk.