Tervezzen az AXA utasbiztosításaival!

axa biztosítás

Bárhova is utazzon, bármilyen rövid vagy hosszú időre, mindenképpen kössön utasbiztosítást! Az AXA Assistance utazási biztosításaival nem érheti váratlan meglepetés külföldi útjai során.

Amennyiben Európán belül utazik és rendelkezik Európai Egészségbiztosítási Kártyával, emellé is javasolt az utasbiztosítás. Az EU kártya valóban hasznos, ám külföldön csak meghatározott egészségügyi intézményekben használható fel, illetve nem térít olyan járulékos költségeket, mint például a mentés. Országtól függően akár jelentős önrészt is tartalmazhat, de olyan szolgáltatásokat sem nyújt, mint a poggyászbiztosítás vagy az asszisztencia. Az EU kártya tehát csak minimális biztonságérzetet adhat az egészségügyi ellátások szempontjából, nem szabad azonban a puszta szerencsére bízni utazását.

Az AXA utazásbiztosításai személyre szabhatók, könnyedén, online megköthetők.  A szerződéskötéstől számítva a biztosítás 4 órán belül életbe lép, így, ha sürgősen el kell utaznia, vagy valamiért az utolsó pillanatra maradt a biztosítás kérdése, az AXA internetes felületén gyorsan és könnyen megkötheti.

Az AXA háromféle utasbiztosítást kínál: Referencia, Komfort és Excellence, melyek mindegyike további szolgáltatásokkal egészülhet ki.

Használja az utasbiztosítás kalkulátort, válasszon a csomagok közül és máris kiszámíthatja, mennyi a biztosításának díja.

Az AXA Assistance utazási biztosítások mindegyike tartalmazza az orvosi kezelések költségeit, illetve az Asszisztencia szolgáltatásunkat, mellyel turisztikai információkat, telefonos gyorssegélyt és tolmácsolást kérhet. Amennyiben balesetbiztosítást, felelősségbiztosítást és/vagy poggyászbiztosítást is szeretne igénybe venni, ezeket az alap Referencia csomag már nem tartalmazza, csak a Komfort és az Excellence. Utóbbi biztosítási csomag részét képezi továbbá a légi utazásbiztosítás, azaz poggyászkésés, járattörlés, járatkésés biztosítás.

Az AXA utasbiztosítás kalkulátor segít Önnek a megfelelő csomag kiválasztásában. Számíthat ránk akár családi nyaralásról, akár üzleti útról van szó.