Költözés a lehető legsimábban

költöztetés bútorszereléssel

Legyen bárkiről is szó, egy költözés mindenki életében jelentős változásnak számít, különösen, ha távolabbra történő költözésről van szó. Számos dolog miatt izgulhatunk, például, hogy milyen lesz egy teljesen új környezetben élni, vagy hogy milyenek lesznek a szomszédok. Amennyiben a Bauer Tehert választod, legalább a bútoraid miatt nem kell aggódnod. A Bauer Teher egy megbízható költöztető cég, ami már több, mint 30 éve dolgozik azon, hogy ügyfeleinek a költözés a lehető legsimábban menjen. Az évek alatt elképesztő mennyiségű tapasztalatra tettünk szert, így nincs olyan szituáció, ami számunkra gondot okozhatna.

Költözéskor a bútorok szerelését érdemes előre elvégezni egy-két nappal, amennyiben nagyobb házról, lakásról vagy irodáról van szó, sok bútorral.

Ha viszonylag kevés olyan bútorral rendelkezel, ami szerelést igényel, a bútorszerelés akár költözés közben, felpakoláskor is megoldható. Legyen azonban bármennyi bútorod is, neked nem kell a szereléssel vesződnöd, ugyanis a költöztetés bútorszereléssel is szolgáltatásaink közé tartozik. Leszereljük a csillárokat, konyhabútorokat és karnisokat, szakszerűen szét- és összeszereljük többek között a szekrényeket és franciaágyakat.

A költöztetés bútorszereléssel jelentős munkával jár, így a bútorokat csak annyira szereljük szét, amennyire az szükséges a szállításhoz.

Ez azt jelenti, hogy a kisebb polcokat, komódokat egyben szállítjuk, és csak a nagyobb bútorokat szedjük szét, mint például franciaágyak. A nagy, nehéz szekrényeket is szétszereljük, mivel enélkül a nagy súlyuk miatt szállításkor a csapolások, kötések meglazulhatnak, és új helyükön már nem állnak olyan szépen, egyenesen, mint korábban. Előfordul, hogy elegendő a biztonságos szállításhoz a szekrények ajtóit leszerelni, mivel azok is jelentős súlyt képviselnek, különösen, ha üvegesek vagy tükrösek.

Természetesen a bútoraidat nem egyszerűen kipakoljuk az új otthonodban, hanem azokat ismét összeszereljük, majd kívánságod szerint elhelyezzük új helyükön. Attól sem kell tartanod, hogy a bútorszerelésért külön felárat számítunk fel, ugyanis a szerelést a költöztetés szokásos óradíjában végezzük el. Professzionális költöztető cég lévén igyekszünk minden esetben teljes körű szolgáltatást nyújtani.

Áraink mindig korrektek, mindenféle rejtett költség vagy hétvégi felár nélkül. Kizárólag két tételt tartalmaznak: ez vidéki költöztetés esetén kilóméter díj és óradíj, míg fővárosi költözéskor alapdíj és óradíj.

Ha van rá lehetőségünk, az azonnali kéréseket is igyekszünk teljesíteni, azonban előnyösebb 5-7 nappal előre megrendelni a fuvart, mivel mindkét félnek sokat segít az időbeli tájékoztatás. Többek között így előre tudni fogjuk, hogy melyik teherautóra, illetve pontosan hány munkatársunk munkájára lesz szükségünk, továbbá pontosabb árajánlatot tudunk adni. Fordulj hozzánk bizalommal, mi értünk a költözéshez!