Dolgozzon Magyarországon a segítségünkkel

tartózkodási engedély

A letelepedésre, bevándorlásra és cégalapításra szakosodott cég vagyunk, ami kiterjedt szakmai és ügyvédi hálózatának köszönhetően kompromisszumok nélkül képes megoldani ügyeit.

Immár több, mint egy évtizede vagyunk a szakmában, és ezen idő alatt rengeteg értékes tapasztalattal és elégedett ügyféllel lettünk gazdagabbak.

Amennyiben Ön az Európai Unió állampolgára, nincs szüksége munkavállalási célú tartózkodási engedélyre, ugyanis enélkül is dolgozhat Magyarországon, annak köszönhetően, hogy az ország is az Európai Unió tagja. Ezzel szemben, ha Európai Unión kívüli országból érkezve kíván Magyarországon dolgozni, a munkavállalási célú tartózkodási engedély megszerzése már elengedhetetlen. Mindenképp meg kell említeni, hogy ez csak akkor lehetséges, ha már rendelkezik munkaszerződéssel és munkahellyel is. Az engedély igénylését a bevándorlási hivatalhoz kell beadnunk, amely egy meglehetősen időigényes és bonyolult eljárás. Többek között ezért is érdemes ezt ránk bíznia. Segítségünkkel az Ön számára a lehető legkényelmesebb és legegyszerűbb lesz az engedély megszerzése.

Cégünk állampolgárság megszerzésében is segítségére lehet, ez azonban magyar családtagok vagy rokonok meglehetősen kemény dió, mivel az állampolgárságot nem adják könnyen.

Munkatársaink természetesen mindent megtesznek, például még családfakutatást is végzünk, ha van esély magyar rokonok fellelésére. Természetesen a magyar nyelv ismerete is fontos feltétele az állampolgárság megszerzésének.

Pontos lehetőségeiről, egyéb feltételekről, illetve cégünk további szolgáltatásairól kérje ingyenes konzultációnkat! Cégalapításban is professzionális, gyors és hatékony segítséget nyújtunk, de olyan jogi ügyekkel is bizalommal fordulhat hozzánk, ami nem feltétlenül tartozik a szakterületeink közé. Valamilyen módon mindenképpen a segítségére leszünk, „legrosszabb” esetben is képesek vagyunk olyan kollégákhoz irányítani, akik az Ön problémájának megoldásában tökéletesen otthon vannak.