Spirituális útmutatás az élet útvesztőjében

kártyvetés

Élete során bárki kerülhet olyan helyzetbe, amikor nem tudja hogyan tovább, elveszettnek érzi magát, útmutatásra van szüksége.

Lehet ez egy fontos döntés meghozatala, családi vagy párkapcsolati problémák, munkahelyváltás vagy bármilyen más személyes nehézség. Ha nyitott egy másféle megközelítésre, Szidéna jósnő rendelkezésére áll spirituális élettanácsadásban.

A spirituális élettanácsadás nem pusztán jóslás, hanem egy sokkal átfogóbb útmutatás, illetve önismereti utazás is, ami segít tisztábban látni magunkat, élethelyzetünket és lehetőségeinket.

Az önmagunkkal való harmónia az alapja a teljes életnek. Ha nem találjuk meg a belső összhangot, nem fejlesztjük a személyiségünket, akkor bizonyosan sosem fogjuk elérni az igazán értékes és boldog életet. A mai rohanó világban ugyan nehéz, de muszáj szakítanunk időt az elmélkedésre, önmagunk megismerésére.

Mindannyiunkban ott van egy spirituális én, mely egy felsőbb egészhez kapcsolódik, de csak kevesen ismerik fel vagy nyitnak felé tudatosan. Szidéna jósnő veleszületett képességei által közvetíteni tudja az Univerzum Önnek szánt üzeneteit. Ehhez segítségére van a Lenormand kártya, mely több mint 300 éves múltra tekint vissza. Marie Anne Lenormand, Napóleon és felesége, Jozefina császárné jósnője alkotta meg a kártyát az 1700-as évek végén. Mindketten rendszeresen jósoltattak vele, ugyanakkor őszinte, nem mindig pozitív jóslatai miatt többször bajba került. Ma már alapvető, hogy egy jós sosem ferdítheti el az igazságot, amit az Univerzum megmutat neki – akkor sem, ha nem feltétlenül az, amit ügyfele hallani szeretne.

A spirituális élettanácsadás segít énünket egy magasabb szintre emelni, mélyebb betekintést enged saját lelkünk rejtelmeibe, elnyomott vágyainkba, félelmeinkbe. A tanácsadás időtartama legalább egy óra, nagy kép vetítése pedig legalább két órát vesz igénybe. Az ülés csak személyesen lehetséges. Nehézségekbe ütközött? Nem tudja hogyan tovább? Szeretné tudni, mi vár Önre a közeljövőben? Forduljon Szidéna jósnőhöz spirituális élettanácsadásért, aki már több mint 40 éve foglalkozik kártyavetéssel és jóslással.