Áruvédelem lopásgátlóval

em-antennák

A Bar-Graph Kft több, mint tíz éves működése során nem csupán ismertséget szerzett, de büszkén kijelenthetjük, hogy a szakma elismerését is bírjuk. Ennek egyik oka, hogy az általunk forgalmazott termékek kifogástalan minőségéről teszteléssel győződünk meg, hogy kínálatunkban véletlenül se szerepeljen semmi, ami nem felel meg a legmagasabb igényeknek.

Elektronikus lopásgátló eszközeink három különböző kategóriába sorolhatóak.

Ezek a kategóriák név szerint az elektromágneses (EM), rádiófrekvenciás (RF) és akusztomagnetikus (AM) rendszerek.

Ezek mindegyike rendelkezik saját előnyökkel, ezért általánosságban nem jelenthetjük ki egyikről sem, hogy jobb vagy rosszabb, mint a másik, mivel az, hogy egy üzletben melyik az ideális típus, számos körülménytől függ. Ilyen például az üzlet mérete, vagy a védendő áru természete.

Az elektromágneses lopásgátló eszközök egyik legnagyobb előnye a rendkívül vékony, szinte láthatatlan címke, amit leárnyékolni is meglehetősen nehéz. Ez azért igen előnyös, mert újabban elterjedtek a fóliás lopások. Ennek lényege, hogy alufóliával kibélelt táskába rejtve számos biztonsági rendszeren át lehet csempészni a lopott árut. Az elektromágneses elven működő eszközök ennek esélyét csökkentik minimálisra. A kis méretű címke miatt ideális egyebek mellett szuper- és hipermarketekben, patikákban, könyvtárakban, könyvesboltokban és illatszer vagy kozmetikai boltokban.

A második kategóriába az akusztomagnetikus lopásgátló eszközök tartoznak.

Ezek rendkívül széles körben elterjedtnek és ismertnek számítanak napjainkban. Ez részben rugalmasságuknak köszönhető, mivel az 58 kHz frekvencián működő antennák igen sokféle formában alakíthatók ki, ezért egyéb funkciók beintegrálása is lehetséges.

A felsorolásból a rádiófrekvenciás rendszerek sem maradhatnak ki.

8.2Mhz-en működnek, és főként alacsony áruk teszik közkedveltté ezeket a termékeket.

Amennyiben elveszne a különböző típusok tengerében, nyugodtan rábízhatja magát szakértő munkatársaink segítségére.