WeSytle.hu a márkás sportos ruha outlet

champion pulóver

Márkás férfi ruházat outlet árakon a weStyle-nál. Webáruházunkban minden férfi megtalálja a saját egyéni stílusához passzoló ruhákat, cipőket és kiegészítőket.

Nálunk olyan prémium márkák közül válogathatsz, mint a Superdry, GAS, Armani Jeans, Tommy Hilfiger, Desigual és még sok más!

Bár kétségtelen, hogy az ing és zakó minden férfinak jól áll, a hétköznapokon mégis inkább a kényelem és a praktikusság a mérvadó – ha csak a munkahely jellegéből adódóan nem kötelező az elegáns öltözet. Ám a kényelem sem a kinyúlt mackónadrágot és a lógó pólót jelenti –lazán, sportosan is lehet igényes és stílusos a megjelenésünk.

A hétköznapi viseletek legalapvetőbb eleme általában a farmernadrág. A farmer rendkívül sokoldalúan használható, ráadásul a klasszikus kék anyagok mellett ma már a szivárvány legváltozatosabb színeiben kaphatók. Ugyanez elmondható a twill anyagokról, illetve a vékonyabb-vastagabb pamut nadrágokról is. Fazonokat tekintve férfiaknál az egyenes- és az enyhén szűkülő szárú nadrágok az elterjedtek. A szűkszárú nadrág magas, vékony férfiaknak előnyös, mások inkább maradjanak az egyenesszárú modelleknél.

A férfi felsőruházat terén a pólók, pólóingek és nem formális ingek hódítanak.

Pólók esetében igen széles a választék színekben, mintákban és fazonokat tekintve is. A nagy, harsány mintájú pólók nem mindenkin állnak jól, ezért körültekintően kell közülük választani. A klasszikus környakú pólók minden férfinek jól állnak, de érdemes kísérletezni a V-nyakú, illetve mélyebb kereknyakú fazonokkal is.

Pulóverek közül a férfiak nagyrésze a cipzáras, kapucnis verziót kedveli a hétköznapokra, de munkahelyre tökéletes egy finom kötésű belebújós pulóver is. Csakúgy, mint a pólóknál, itt is óvakodjunk a nagy mintáktól, mert stílusos helyett inkább közönséges lehet a megjelenésünk.

A weStyle-nál a prémium minőségű férfi ruházat mellett a legkényelmesebb férficipőket is megtalálod. A legjobb, hogy mindezt outlet áron kínáljuk, így akár 70% kedvezménnyel juthatsz hozzá kedvenc márkád darabjaihoz! Ne késlekedj, látogass el hozzánk most!