Gyors és minőségi lakásfelújítás az Albert Builderrel

lakásfelújítás

Bármilyen építkezés vagy lakásfelújítás felfordulással és nehézségekkel jár. Ezt jól tudjuk mi is az Albert Buildernél.

Éppen ezért arra törekszünk, hogy a munkálatok a lehető legsimábban menjenek, a végeredmény pedig minden szempontból tökéletes legyen.

Szakképzett és elhivatott csapatunk a Balatonpart mentén, Siófok 100 km-es körzetében, Veszprémben, illetve Budapesten és környékén vállal kőművesmunkákat, lakásfelújítást. Számíthat ránk akár építkezésben, akár javításokban, felújításokban, hőszigetelésben, teljeskörű kivitelezésben.

Ha lakásfelújításba vágja fejszéjét, mi megvalósítjuk elképzeléseit, legyen az érintett ingatlan akár családi ház, akár társasházi lakás vagy nyaraló.

Néhány példa a szolgáltatásainkból:

– Betonozás: régi házakban, ahol még homok- és földágyra rakták a padlót, felújításkor mindenképp annak felszedésével, majd aljzatbetonozással kell kezdeni. Készítünk beton lépcsőket, kerítésalapot, illetve autóbeállót és járdát is.

– Falazás, vakolás: vállaljuk belső válaszfalak és főfalak építését, vakolását. Ha szeretne egy helyiséget kettéosztani, vagy épp két kisszobát egybenyitni, mi megoldjuk. Sérülések a falon? Precízen és szakszerűen kijavítjuk az egyenetlen falakat, leverjük a régi, lehulló vakolatot, majd egy időtálló újat rakunk fel helyette.

– Térkövezés: térkő precíz lerakásában is otthon vagyunk, legyen szó járdáról, grillező teraszról vagy kocsibejáróról.

– Gipszkartonozás: gipszkartonból remekül lehet álmennyezetet vagy válaszfalat építeni; előnye, hogy nem csak gyorsabb, mint a téglafal építése, hanem kisebb felfordulással is jár. A gipszkarton alkalmas hang- és hőszigetelésre, vezetékek elrejtésére.

– Tetőtér beépítés: ha több helyre van szüksége otthonában, bővül a család vagy szeretné kiadni a felső lakrészt, mi profi megoldásokkal lakhatóvá tesszük a tetőteret.

– Nyílászzáró csere: az új ablakok vagy ajtók beépítésénél gyakran sérül az azokat körülvevő fal. Ilyenkor kőműves helyreállításra kerül sor, melyben szintén rendelkezésére állunk.

Válassza az Albert Buildert, ha kifogástalan kőműves munkát szeretne a lakásfelújításakor!