Masszív védelem barátságos áron

ollós rácsok

Ha üzlete, otthona vagy bármilyen más létesítmény mechanikai biztonságáról a lehető legmagasabb színvonalon szeretne gondoskodni, akkor a Pető Védelem Kft. szolgáltatásai azok, amiket mindenképpen a figyelmébe ajánlunk.

A Pető Védelem Kft immár hosszú évtizedek óta gyárt, értékesít és szerel lakatosipari termékeket.

Az ollós rácsok a legnépszerűbb biztonsági rácsaink közé tartoznak.

Annak ellenére, hogy az ollós rácsok a legrégebbi mozgatható biztonsági rácsok, még ma is kiemelkedően hatékonynak számítanak. Népszerűségükhöz az is hozzájárul, hogy mozgatásuk lehetséges kézi erővel is, és nem szükséges a drága és körülményes motoros mozgatás. Kis helyigényének köszönhetően ott is felszerelhető, ahol egy feltekeredő vagy fellapozódó biztonsági rács beszereléséhez nincs elegendő tér.

Az ollós rácsok tökéletesen megfelelnek családi házak ablakainak, ajtóinak és erkélyeinek külső védelmére. Emellett otthona belsejébe is szerelhető, például egy esetleges betörés esetén a rács által védett helyiségbe vissza lehet húzódni, és onnan segítséget hívni, tehát gyakorlatilag egy biztonsági szoba létrehozására is használható. Nappal elhúzhatóak, így nem zavarják a kilátást sem. Kiválóak műemlék jellegű épületek vagy templomok külső és belső megóvására is, de kirakatok és irodák üvegfalának védelmére is remekül használhatóak.

Az ollós rácsok megrendelői igény szerint lehetnek egy vagy két irányba összetolhatóak, de akár kifordíthatóak is.

Anyaguk erős zártszelvény, illetve 20×4 mm laposvas, ami már masszív megjelenésével eltántoríthatja az illetéktelenül behatolni szándékozókat. A rácsokat alapozzuk, majd lefestjük a kívánt színre, azonban galvanikus horganyzás is kérhető, ami a tartósságot javítja. Ha bizonytalan, és nem tudja, hogy ollós rács, esetleg más típusú rács az ideális Önnek, munkatársaink természetesen segítenek a választásban. A felmérést ráadásul ingyenesen végezzük el. Ollós rácsok mellett ipari kapukat, kemencéket és más lakatosipari termékeket is kínálunk, forduljon hozzánk bizalommal!