Kosaras emelő bérlés Zala megyében

kosaras emelő

Épületgépészeti munkákhoz, közvilágítás kiépítéséhez, dekorációk felhelyezéséhez, ablakok külső tisztításához, bádogos munkákhoz és magasban végzendő egyéb feladatokhoz sokszor nélkülözhetetlen egy kosaras emelő.

Ugyanakkor, hacsak nem lenne rendszeres a használata, egy ilyen gépet feleslegesen nagy kiadás megvásárolni egy átlagos vállalkozásnak, hiszen értéke több millió forint. Sokkal gazdaságosabb opció a kosaras emelő bérlése.

Zala megyében pillanatnyilag alsópáhoki cégünk, a Klíma Duó Bt. gépkölcsönzője az egyetlen, ahol kosaras emelőt lehet bérelni. Az igényeket érkezési sorrendben tudjuk teljesíteni, így érdemes minél előbb jelezni, ha szeretné kölcsönözni a gépet.

Oil & Steel Octopussy 1412 Twin kosaras emelőnk 14 méteres magasságig alkalmas a munkavégzésre, oldalirányban pedig 6,5 méterre tud kinyúlni.

A berendezés önjáró, gumi lánctalpon közlekedik. Összecsukott állapotban tökéletesen kompakt, így egy szélesebb bejárati ajtón is gond nélkül befér. Ideális, ha például egy tornacsarnokban, templomban vagy aulában van szükség biztonságos emelőre.

A gép rendkívül stabil, amit az ellensúlyok mellett a 4 kitalpalás (fémláb) is biztosít. Az ilyen „spider”, azaz pók típusú emelők saját súlya mindössze 20-30%-a a hasonló munkamagasságú karos emelőkének.Éppen ezért attól sem kell tartani, hogy a berendezés kárt tesz a padlóburkolatban, de még a gyeppel borított talajban sem.

A „spider” kosaras emelők vegyes meghajtásúak, ami azt jelenti, hogy hálózati feszültségről, hosszabbítón keresztül is üzemelnek, illetve dieselmotorral is rendelkeznek agördülékenyés kényelmes kültéri közlekedéshez.Egyenetlen terepen is kitűnően mozgathatók. Könnyen manőverezhetők, kis helyen is beférnek, ideálisaka nehezen elérhető, keskeny helyek megközelítésére is.

Béreljen kosaras emelőt a Klíma Duó-tól, Zala megye jelenlegi egyetlen olyan gépkölcsönzőjéből, ahol megtalálható ilyen eszköz.

Természetesen bármilyen emelésiés speciális gépmozgatási feladat megoldásában állunk megrendelőink rendelkezésére.