Bemo-Textil – igényes használtruha viszonteladóknak

használtruha nagyker

A minőségi használt ruhákra egyre nagyobb az igény, hiszen szinte csak pozitív érvek szólnak mellette.

Költséghatékony, egyedi, jó minőségű és környezetbarát megoldás, ha a fastfashion boltok helyett secondhand üzletekből öltözködünk. Használt ruhát vásárolni és hordani ma már korántsem szégyellnivaló, hanem divatos, elfogadott és környezettudatos cselekedet is.

A növekvő tendenciához az is nagyban hozzájárul, hogy a használtruha nagykerek egyre igényesebb másodkézből való divatos, márkás ruhaneműket szerzik be és kínálják a vásárlók számára. Ilyen például a Bemo-Textil is, mely egy ellenőrzött minőségű, szortírozott használtruha nagyker Fejér megyében. Cégünk 2014 óta foglalkozik használt textiláruk válogatásával és forgalmazásával. A ruhák, lakástextilek, cipők, táskák és bizsuk leginkább Németországból, Ausztriából, Hollandiából és Svájcból származnak, igazi minőségi darabok. A gyűjtéseket családias légkörben szortírozzuk, így jobban oda tudunk figyelni és kiszűrjük az apróbb hibákat is.

Használtruha nagykerünk széles kínálattal várja azokat a viszonteladókat, akik számára fontos, hogy vevőinek minőségi árut kínáljon. A vásárlók sokszor a használtruha boltokban találják meg álmaik alkalmi ruháját vagy épp a tökéletes futócipőt. Az ilyen üzletek varázsa, hogy a vevő sosem tudja előre mit fog találni, amibe aztán beleszeret és olcsón hozzá is juthat. A ruhák egyediek, igényesek és divatosak, ugyanolyan biztosan nem jön szembe az utcán.

A használt holmikat több kategóriába osztályozzuk:

  • Krém: új, illetve alig használt márkás ésdivatos ruhák.
  • osztály: kisebb hibás, de divatos ruhák.
  • osztály: használtabb termékek, de ezek is eladhatók.
  • osztály: nagyobb hibával rendelkező ruhadarabok, ezek javarészt exportra készülnek.

A Bemo-Textil ráckeresztúri raktára az M6-os autópályán könnyen megközelíthető.Előzetes időpont egyeztetés után várjuk kedves látogatóinkat – potenciális vevőinket. Női és férfiruhák, gyermek ruhák, táskák, cipők, kiegészítők és lakástextilek széles választékával várjuk.