Sokoldalú ipari takarítóeszközök az Extrém Clean-től

ipari súrológép

Ha cégének takarítógépre van szüksége, forduljon az Extrém Clean-hez!

Kelet-Magyarország egyik legnagyobb ipari takarítógépeket forgalmazó vállalkozásaként nem csupán kereskedelemmel, hanem gépek bérbeadásával és szervizelésével is foglalkozunk. Gépparkunk a vevői és bérlői igények szerint alakítjuk, fejlesztjük. Személyre szabott takarítási technológiákat és eszközöket javaslunk az egyes vevőknek annak függvényében, hogy mekkora és milyen jellegű (továbbá milyen szennyezettségű) területet kell tisztán tartani.

Termékeink elsősorban közepes és nagy területű üzemek takarítását segítik. Kaphatók súrológépek, seprőgépek, magasnyomású mosók, gőzborotvák és -tisztítók, valamint ipari porszívók. Kínálatunkban új berendezések mellett használt gépek, illetve bemutató gépek egyaránt megtalálhatók – akár vásárlás, akár tartós bérlet céljából.

Könnyen kezelhető, masszív felépítésű gyalogkíséretű vagy vezetőüléses padló Weidnersúrológépeink alacsony üzemeltetési költséggel működnek. Elsősorban üzemek, raktárak, bevásárlóközpontok, hipermarketek tisztán tartására javasoljuk. Egy- vagy két kefés, akkumulátoros súrológépeink hatékonyan megtisztítják a koszos padlókat.

Száraz tisztításhoz ideális seprőgépeink elektromos vagy benzines kivitelben is elérhetők. Kitűnő, pormentes takarítás lehetséges velük, segítségükkel akár nagyobb, darabos szennyeződések is eltávolíthatók. Hasonlóan alkalmazhatók kisebb, célzott területeken az ipari porszívók, melyek kiváló szívóereje és nagyméretű tartálya akár kis átmérőjű építési törmelék felszívását is lehetővé teszi.

Ha igazán sokoldalú és extra hatásos ipari takarítógépet keres, a hideg- vagy forróvizes magasnyomású mosók és gőzborotvák között érdemes körülnéznie.

Ezekkel az eszközökkel még a legmakacsabb szennyeződések is könnyedén eltűntethetők. Ideálisak nagy felületekre, akár mindennapos használatra.

Az általunk forgalmazott ipari takarítógépeket kiszállítjuk és be is üzemeljük. Megmutatjuk a gép kezelését és az alap karbantartási műveleteket is. Hatalmas alkatrész készletünk révén rövid időn belül szállítani tudjuk a kopó/csere alkatrészeket, de meghibásodás esetén is állunk rendelkezésére tapasztalt kollégáinkkal.