Patinás rendezvényhelyszínek Budapest szívében

marriott

Több, mint 200 rendezvényhelyszín Budapest városában – akár a belvárosi nyüzsgés közepén, akár csendesebb helyen.

A helyszínek legtöbbje egy klasszikus vagy egy modern, teljesen új hotel, ahol a meghívott üzleti utazó vendégek számára a szállás is adott. Tökéletes helyszínek tehát többnapos céges tréningek, konferenciák részére, már csak a befogadóképességet nézve is. Akár ezer főt meghaladó rendezvények is lebonyolíthatók. A nagyobb szállodák további előnye, hogy gyakran wellness és fitness részleggel, rekreációs lehetőségekkel, valamint privát parkolóval, mélygarázzsal is rendelkeznek.

A szállodák és rendezvénytermek sokszínűségének hála bármilyen stílusú és hangulatú helyszínt találhat.

Akár csendes, családias vagy modern, innovatív, esetleg elegáns, klasszikus rendezvényhelyszín Budapesten a cél, a kínálat bőséges. Íme néhány javaslat, ha többszáz fős, nagyszabású, különleges eseményt szervez:

– A Nagykörúton található 5*-os Corinthia Hotel 414 szobával és 20 teremmel várja vendégeit, miközben maximális kikapcsolódásra és felfrissülésre is lehetőséget ad a Royal Spa. Éttermeiben hazai és nemzetközi konyhák pazar fogásai fogyaszthatók.

– A 4*-os Continental Hotel minden igényt kielégítő rendezvénytermei maximum 300 fő befogadására alkalmasak. A konferenciák lebonyolításához a termek a legkorszerűbb audiovizuális technikával vannak felszerelve. Az üzleti vendégeket itt is wellness részeg várja, a panoráma tetőkert pedig ideális koktélpartik, állófogadások rendezésére.

– Az 5*-os Marriott Budapest a Duna partján helyezkedik el, így ez a monumentális rendezvényhelyszín Budapest egyik leglenyűgözőbb panorámájával büszkélkedhet. Maximális kapacitás az ezer főt is meghaladja. Az eseményeket teljeskörű catering szolgáltatás is kíséri.

– A Gundel Étterem nem csupán az éttermek között első, de páratlan helyszínt is biztosít sajtóesemények, konferenciák, tréninek számára. A teremben összetett technikai igények is megvalósíthatók, a modern felszerelések adottak hozzá. A rendezvényen az ebédet különteremben vagy az Étteremben szolgálják fel, illetve jó idő esetén a Gundel kert is rendelkezésre áll.

Több tucat olyan rendezvényhelyszín akad még a fővárosban, ahova érdemes szervezni, ha igazán különleges helyet keresünk. A cégeshelyszínek.hu weboldal segítséget nyújt a tökéletes helyszín megtalálásában, ráadásul rajta keresztül az ajánlatkérés is csak egy kattintás.