Teljeskörű catering és party szervezés Budapesten

catering budapest

Konferenciára, céges rendezvényre vagy családi összejövetelre, esküvőre keresel cateringet?

A Rendezvényhelyszínek.hu oldalon összegyűjtöttünk jó néhány vendéglátó céget, akik minőségi catering szolgáltatást és nem ritkán teljeskörű szervezési feladatokat is vállalnak.

A catering („kétering”) egy angol szó, melynek eredeti jelentése tömeg-élelmezés, közétkeztetés, utas-ellátás. A ma elterjedt jelentés viszont olyan étkeztetésre vonatkozik, ahol az elkészítés helye eltér az értékesítés helyétől. A catering a vendéglátásban az étel és ital kínálat biztosítását jelenti különféle rendezvényeken, emellett több olyan vállalkozás is van, aki a helyszínt, a berendezést és dekorációt is vállalja, de akár műsorról is gondoskodik.

Weboldalunkon a catering budapesti lebonyolításával foglalkozó cégeket találhat.

Hideg- és melegkonyhai szolgáltatások, svédasztal,koktél-, grill- és finger food partyk a legjobb catering cégektől. Kis létszámú tréningek, nagy létszámú konferenciák vagy akár esküvők és lakodalmak vendéglátásáról is gondoskodnak. A catering szolgáltatásnemcsak kihívás, de művészi és kreatív lehetőségeket is teremt, mert a minőségi ételt ízlésesen és gusztusosan tálalni is kell, ráadásul bizonyos fogásoknál a fogyasztásukhoz szükséges technikai feltételeket is meg kell teremteni a helyszínen.

A catering Budapesten rengeteg lehetőséget rejt. A sokszínű felhozatalnak hála teljesen egyedi igények is megvalósíthatók, elérhetők speciális étrendet követők számára is biztonságos ételek, pl. vegán, gluténmentes vagy tejmentes fogások. Különleges ételek is kérhetők, úgy, mint sushi, maki, tengeri hal-finomságok, egzotikus gyümölcsök, csokiszökőkút, cukrászati remekművek és még sorolhatnánk. Természetesen italkülönlegességekkel is kínálhatja vendégeit.

Hagyja, hogy a céges vagy családi, baráti rendezvényt egy profi catering és party szerviz cég szervezze meg! Az ételek és a kiszolgálás garantáltan precíz, profi és kifogástalan lesz, vendégei pedig elismerő és elégedett pillantásokkal fognak gratulálni az estéhez.