Részletgazdag játékautók a Dickie Toystól

dickie-toys

Ha gyermeked szeretnéd meglepni egy új játékkal, a Dickie Toys járműveit biztosan imádni fogja.

A vállalat több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik, így bátran állítható, hogy ért a gyerekek nyelvén.

A Dickie Toys totyogóktól a kiskamaszokig gondoskodik a biztonságos és szórakoztató játékokról. Minden korosztály belevetheti magát az autók, repülők és hajók izgalmas világába. A járművek fejlesztik a gyerekek motoros készségeit, biztonságos közlekedésre nevelnek és persze garantálják a felhőtlen szórakozást. A Dickie Toys együttműködik autómárkákkal, illetve meseforgalmazókkal, így exkluzív licensz termékeket is gyárt. Ezért a játékok palettáján fellelhetők Verdák, Bob a mester vagy Sam a tűzoltó karakterek, illetve Scania kamion, MAN tűzoltóautó és még sok más.

A Dickie Action Series sorozat darabjai hihetetlen népszerűek főleg a kisfiúk körében.

A szirénázó mentőautó apró sofőrjei sietve vághatnak át a városon, hogy kórházba vigyék a beteget. A nagy, piros tűzoltóautó vijjogva figyelmezteti a többi autóst: el az útból! – ki kell menteni az égő házban rekedt embereket. A részletgazdag tűzoltókocsi kitolható létrával is fel van szerelve, hogy a legmagasabb tornyokban kiütött tüzet is gyorsan elolthassák a bátor és ügyes tűzoltók. A nagy zöld kukásautóval pedig egy-kettőre megtisztul a város, miközben a gyerekek megtanulják ennek fontosságát.

A realisztikus, fejlesztő játék járművekkel a kicsik és nagyok észrevétlenül tanulnak. Válassz a Dickie Toys fantasztikus kínálatából, a gyerekeknél biztos a siker!