Kéményépítés- és bélelés Pomáz és környékén

kéményépítés

Ha építkezik vagy felújítja, lecseréli meglevő fűtési rendszerét, forduljon bátran a Gázprojekthez!

Vállalunk fűtés- és vízvezetékszerelést, kéményrendszerek építését, komplett gépészeti kivitelezést.

Munkatársaink a szakma iránt elkötelezett szakemberek remek problémamegoldó készséggel és megbízhatósággal. Sok ügyféltől halljuk, hogy a szerelő eltűnt, nem veszi fel a telefont… ez nálunk elképzelhetetlen. Több mint 20 éves tapasztalattal számunkra nincs lehetetlen; olyan kihívásokat is véghez vittünk, ahol mások feladták. A Gázprojekt megtervezi és kivitelezi az új fűtési rendszerét, melyhez gyakran kéménybélelésre is szükség van, mert megváltozik az égéstermék hőfoka, összetétele stb. Mi ebben is rendelkezésére állunk.

A kéménybélelés nagyon fontos, hiszen a nem megfelelő állapotú vagy nem megfelelően kivitelezett kémény tűz- és balesetveszélyes!

Gyakran előfordul, hogy a háztulajdonosok a meglevő gáz mellé alternatív fűtésként vegyestüzelésű kazánt vagy vízteres kandallót, cserépkályhát stb. szeretnének beszereltetni. Kéménybélelés miatt hívnak minket, de a helyszínen derül ki, hogy a fűtőberendezéshez a kémény nem megfelelő. A kazánt mindenképpen a kémény paramétereihez kell választani, nem szabad előre megvásárolni. Először a fűtendő légköbmétert és a szükséges teljesítményt kell meghatározni, majd a kémény magasságát, bélésanyag méretét stb. – csak ezután lehet a fűtőberendezést kiválasztani.

Kéményépítésben, kéménybélelésben forduljon a Gázprojekthez!