Nincs több foltos kárpit

kárpittisztítás

Elege van már a soha véget nem érő szélmalomharcból a foltok ellen?

Hiába súrolja őket újra és újra, kanapéi és szőnyegei legfeljebb kopottasabbak lesznek, de igazán tiszták nem? A mindennapi porszívózás ellenére is porallergia tünetei gyötrik? Itt az ideje, hogy professzionális megoldás után nézzen. Egy ipari minőségű kárpittisztítógép épp ilyen megoldás. Egy ilyen gép persze egyáltalán nem olcsó, és ha nem kívánunk mindennap nagytakarítást rendezni, megvásárlása nem optimális.

A győri Richárd takarítógép kölcsönző viszont lehetővé teszi, hogy egy-egy napra kibérelhesse a kárpittisztítógépet, méghozzá igazán barátságos áron.

Munkatársaink házhoz szállítják a kívánt időpontban, majd vissza is viszik, Önnek ki sem kell lépnie lakásából, csupán időpontot foglalnia. A takarítógép tisztítószeres melegvizet fecskendezve mélyen tisztít, és a porszívóval vagy a kézi súrolással ellentétben eléri a szövetek mélyét is. Ennek köszönhetően a poratkáktól is megszabadít, amik valójában a porallergia okozói.

Rendkívül erős szívófejének köszönhetően a száradás is igen gyors, csupán pár órát vesz igénybe, az elhasznált vizet külön tartályba gyűjti. Használhatja szőnyegeken, ülőgarnitúrákon, autójában, ágybetétjein vagy bármilyen kárpitozott bútorán; nem csupán tiszták és illatosak lesznek, de a gép fertőtleníti is őket, használata tehát különösen ideális háziállatos vagy kisgyerekes otthonokban.  A Richárd takarítógép kölcsönző Győr területén sem okoz csalódást, tegyen egy próbát Ön is!