X

Közösség jólétét szolgáló startupok üzletfejlesztésen vehetnek részt

design terminal

A Design Terminál ismét meghirdette 2014 óta sikeres mentorprogramját.

A Design Terminál 2017. december 18-tól megnyitja a jelentkezést tavaszi mentorprogramjába. A legjobb, a közösség jólétét szolgáló startupok három hónapos üzletfejlesztésen vehetnek részt.

Mi az a mentorprogram? A Design Terminál intenzív vállalkozásfejlesztő programjában a startupok üzleti modelljét, szervezeti és jogi hátterét, valamint marketingkommunikációját fejlesztik.

Kik jelentkezhetnek? Olyan startupok, melyek a szolgáltatásukkal, termékükkel a közösség életét kívánják megkönnyíteni.

Mennyit idő vesz igénybe? A három hónap alatt üzleti modelljüket és marketingkommunikációjukat is tökéletesíthetik a csapatok, de szervezeti és jogi hátterükre vonatkozóan is kapnak tanácsokat.

A program erőssége a szakemberekből álló mentorcsapat, akik között megtalálhatjuk Várdy Zoltán médiaszakembert és Pulay Zsófiát, a Deutche Bank innovációs guruját, Hodicska Gergelyt, az IBM Budapest Lab egyik vezetőjét. A szakmai segítség mellett a szervezet nagy hangsúlyt fektet a startupok integrációjára is – a Budapest kultikus helyein kedvezményt biztosító Design Terminál kártya és a különleges közösségépítő események is a csapatok beilleszkedését biztosítják.

További információ: designterminal.org

 
Nagy Gergő:
Related Post