Szórakoztató kincskereső játék szülinapi bulira

pénzkezelés

Ha kislányod vagy kisfiad szülinapi buliját szervezed, de nincs ötleted mivel kösd le órákra a vendégeket, ajánljuk figyelmedbe a Logikoffert.

A Logikoffer egy különleges bőrönd, ami egy kincskereső játék elemeit rejti magában.

A játék nem csak szórakoztató, de gondolkodásra is késztet, különféle mókás, izgalmas logikai feladványokkal, nyomkereséssel, valamint trükkös, mágikus tárgyakkal. A játékot 10-12 fős társaság is élvezheti, mindenkinek jut szerep. A játékidő általában másfél óra, de az extra kiegészítőkkel akár 2-3 órát is „kipipálhatsz” a szülinapi buli programidejéből.

A játékhoz nem kell túl sok hely, akár egy szobában is lehet játszani, ami rossz idő esetén rendkívül előnyös. Nem igényel sok előkészítést, mindössze néhány tárgyat kell elrejtened. Ha a gyerekek elakadnak, könnyen segíthetsz nekik a megoldásokat fellapozva.

A Logikoffer többféle tematikájú játékot kínál: Dzsungel Kincse, Kalózok Kincse és Nemzetek Aranya, melyekből kérhetsz kifejezetten szülinapi bulira összeállított verziót, illetve felnőtteknek szóló verziót is. Utóbbi szórakoztató programja lehet egy csapatépítő tréningnek vagy egy családi napnak.

Tedd még felejthetetlenebbé gyermeked nagy napját minőségi, szórakoztató kincskereső játékkal, válaszd a szülinapi Logikoffert!

A bőröndöt személyesen Budapesten veheted át, vidékiek számára kínáljuk a nyomtatható kincskeresőt, melyet megtalálsz weboldalunkon.