X

Gazdaságos fűtési megoldások

radiátor

Ha felújítja fűtési rendszerét, vagy csak fűtőtesteket szeretne cserélni, nem árt a körültekintés. Fontos, hogy megfelelő radiátort válasszon. A Netkazán webáruházban megtalálhatóak a hagyományos 4 pontos lapradiátorok, beépített szelepes radiátorok és törölközőszárítók egyaránt, többféle kivitelben és méretben.

Az egyik legnépszerűbb anyagú radiátor az acéllemezből készült lapradiátor, mely könnyen szerelhető, kedvező árú megoldás.

Megnyerő dizájn és széles méretskála jellemzi. A régi öntöttvas radiátorhoz képest sokkal nagyobb fajlagos hőleadással bír. Egyetlen hátránya, hogy az anyag nagyon érzékeny a korrózióra, könnyen ki is lyukadhat, ha a rozsda már megtámadta. Az alumínium radiátorok szintén elterjedt fajták.

Általában tagosíthatók, ami azt jelenti, hogy tetszőleges méretben és fűtőteljesítménnyel bírnak, azonban a beszerelésük kockázatos például egy társasházi lakásban. Éppen ezért nagyon fontos már a tervezési fázisban szakemberrel konzultálni, aki segít Önnek a választásban.

A Netkazán szakemberei is rendelkezésére állnak. Webáruházunk kínálatában elektromos radiátorokat is találhat. Itt a teljesítmény a legfontosabb szempont, és bár sok a tévhit, az elektromos fűtés nem drágább, mint más fűtési megoldások. A Netkazán jó minőségű Atlantic elektromos radiátorokat kínál, melyek nem csak gazdaságosak, de esztétikusak is.

Nagy Gergő:
Related Post