Pénzszállítás és a páncélszekrény

bank tech páncélszekrény
Mit pénz, valuta nem csak az őrzésével kell foglalkozni. Mint minden ezzel foglalkozó cégnek, ahogy kell lennie megfelelő páncélszekrényének, úgy biztosítania kell a pénz rendezését, átláthatóságát és szállítását. Itt kerül a képbe a mi cégünk. A BankTech szolgáltatásaiban benne van a szállítás, és az azzal kapcsolatos eszközök is. Nálunk mindent megtalál, amit a pénz, mint fizikai eszköz, kezeléséről tudni érdemes. Lehet az értékpapír, drágakövek, titkos iratok, áruk vagy küldemények, mindenben rendelkezésére állunk. Pénzszállítással kapcsolatban lehet tőlünk vásárolni pénztartó tasakokat (különböző méretben), érmetartó fiókokat, kis páncélszekrényeket, bankjegy rendezőket különböző méretben, pénzkazettákat és éremtálcákat.

Rengeteg kategóriában tud válogatni a pénztárcájának megfelelően.

Megtalálja katalógusunkban a speciálisan szállításra tervezett pénzszállító tasakjainkat. Ezekben egyszerre nem csak utaztatjuk valutánkat, hanem rendszerezhetjük is. Pára, por és vízállóak. Ezeket persze nem csak készpénzhez lehet kapni. Dokumentumok szállítására is alkalmazhatóak a legkülönbözőbb méretben. Kéz táskákat, koffereket is forgalmazunk. Ezt különböző biztonsági funkciókkal szerelhetünk fel.

Karperecestől a távolságmérő chippel ellátott kis mobil páncélszekrények magas biztonsági megoldásokkal minden elvárásnak meg fog felelni.

Kiegészítő termékeinknél megtalálja még a plombákat, amikkel a hitelesítés mellett zárakat is pótolhatunk vele. Ezáltal lesz hiteles és pontos a transzfer dokumentálása. Számsorral ellátott különböző anyagokból készült plombáink nagy hatásfokkal segítik a mindennapokat a szállításban.

Vélemény, hozzászólás?