Teherautó bérlés egyszerűen és olcsón elérhető

green teherautó bérlés

Ha csak egyszeri vagy átmeneti megoldást keres teherszállításra, válassza a Green Autókölcsönzőt, ahol a belföldi teherautó bérlés egyszerűen és olcsón elérhető. Cégek számára nagyobb munka vagy megrendelés érkezése esetén lehet praktikus módszer, hiszen a mai költségek mellett sok vállalkozás nem engedheti meg magának egy 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjármű vásárlását és fenntartását.

A szállítási szolgáltatások gyakran túl drágának bizonyulnak, ezért áruszállításhoz, nagyobb készletek beszerzéséhez szintén ajánljuk a rugalmas és gazdaságos teherautó bérlést. Nem probléma, ha Ön vagy ismerősei nem rendelkeznek C kategóriás jogosítvánnyal. Vegye igénybe sofőrjeink segítségét!

Magánszemélyek számára is ugyanúgy elérhetők szolgáltatásaink.

A teherautó bérlés remek opció költözéskor vagy építkezéskor, ha kevesebb fordulóval szeretnénk túlesni a szállításon. Alapítványoknak és jótékony szervezeteknek adományok, bútorok szállításához is ideális, ha csak évente néhányszor van szükség nagyobb teherkapacitásra.

A Green Autókölcsönző teherautói tiszták és kiváló műszaki állapotban vannak, rendszeres ellenőrzésen és karbantartáson esnek át. Egyaránt megoldást kínálunk kisteherautó, kisbusz, személygépkocsi, hűtőautó és teherautó bérlésben. Célunk az elégedett bérlő!

Vélemény, hozzászólás?