Több mint 30 híres márka és divatház férfi karóra kollekcióját találod nálunk

citizen férfi karóra

Egy férfi igényes megjelenésének fontos része lehet a ruházat mellett például egy stílusos karóra. Az óra viselése nem csak praktikus, de a divatos órák öltöztetnek is, sokat elárulnak tulajdonosukról. Egyrészt pontosságot és megbízhatóságot sugároznak, másrészt az egyéni stílus, ezáltal a személyiség is megjelenik bennük. A Diamond Óra – Ékszer webáruház kínálatában több mint 30 híres márka és divatház férfi karóra kollekcióját találod, többek között Tommy Hilfiger, Doxa, Seiko, Citizen és Fossil, de választhatsz Bulova férfi karórák közül is.

A márkáról elmondható, hogy már járt a Holdon, ugyanis Neil Armstrong és Buzz Aldrin a felszínen egy Bulova Accutron időmérőt helyezett el, hogy ellenőrizzék az adatátvitelt a Föld felé. A többi márka ugyan nem mondhatja el ezt magáról, mégis ugyanolyan tartós és megbízható modelleket készít.

A Swiss Military by Chrono férfi karórák bőr-, fém-, és szövetszíjas kialakításban is kaphatók, mindegyikük különleges megjelenést biztosít viselőjének. Ezek az órák időtálló, svájci gyártmányú óraszerkezetekkel vannak ellátva, ezzel garantálják a minőséget az esztétikai szempontok mellett. A Diamond Óra – Ékszer webshopban eredeti, gyári díszdobozban szállítjuk a választott karórát, valamint sok férfi karórához ajándék kristálytollat adunk.

Vélemény, hozzászólás?